Naruto Shonen-ai a Yaoi

2.Miluju tě

07.06.2009 15:02

Pozor: Trochu pomatený! xD

 

Itachi běžel co mu síly stačily. Nechtěl přijít o Naruta, když ho měl konečně tak blízko u sebe. Nevěděl co má dělat. Předat ho Akatsuki aby z něj vysáli démona a tím i život nebo ho tu nechat a čekat dokud si pro něj někdo nepřijde a nevezme ho do Konohy? Jedna možnost mu zaručoval život a ta druhá smrt. Jenže chtěl být s Narutem aspoň tu chviklu. Byl by jediný člověk, který by byl poblíž a nezacházel s ním jako s običejnou schránkou na Kyuubiho. Třeba by potom nepociťovat k němu nenávist a mohly se stát aspoň na tu chilku přáteli. Samozřejmně tu byli i pochybnosti jestli by se to mohlo vůbec stát. Třeba, kdyby mu řekl, že ho miluje a Naruto by se mu vysnál. To by bylo pro Itachiho opravdu bolestivé. Pak ho ale něco napadlo. Co kdyby mu to řekl teď a nechal ho tu aby si pro něj přišli. On by pak měl možnost si to promyslet a měl by pak šanci.

A jak se rozhodl tak to také udělal. Seskočil ze stromu, položil Naruta na zem a zrušil Genjutsu. V tu chvíli se otevřela mebeská očka a překvapeně zamrkala, když zjistil, že se ned ním naklání jeho únosce a mile se usmívá. Naruto už chtěl neco říct, jenže ho Itachi lehce políbil na rty. Zasypával to motýlkovýma polibkama a přitom se mu díval do očí. Naruto měl poprvé možnost zahlédnout jeho oči, aniž by měl zapnutý Sharingan.

"Má krásné oči. A proč mě líbá? Proč?" ptal se sám sebe Naruto a samým překvapením se ani nehýbal. Kdyby se pohnul tak by Itachi nejspíš přestal a to Naruto nechtěl. Nevěděl proč. A aniž by si to uvědomil přidal se do toho úžasného polibku. "Je úžasný. Dattebayo." proletělo Narutovi hlahou a pak už nad ničím nepřemíšlel.

Itachiho překvapilo to, že se Naruto nebrání. Také ho mile překvapil fakt, že se dokonce i přidal. Odtrhl se od Naruta aby se mohl nadechnout a ve chvíli kdy měl Naruto své otázky na krajíčku ho znovu umlček. Tentokrát však slovy.

"Miluju tě." řekl blonďáčkovi a znovu ho políbil. Teď už ne motýlíma polibkama. Tímto polibkem mu dokazoval jak moc to myslí vážně. Najednou dosal Itachi nutkáni se dotknout toho pokladu pod sebou a tak mu zajel rukou pod tričko a jemně ho konečky prstů hladil po hrudi. Když se znovu odlepil od jeho úžasných rtů přesunul se na krk a přejížděl po ní jazykem. Naruto to už nemohl vydržet a hlasitě zasténal jméno staršího Uchihy. Ten jakoby na tohle celou dobu čekal se plně vložil do laskání modroočkova vypracovaného těla.

Blonďáčkův hrudník se zvedal čím dál časteji a každý jeho výdech doprovazel hlasité zasténání. Sténal čím dál hlasitěji a Itachi ho konečně zbavil zbytečných svršků. Proč přeci zahalovat něco tak dokonalého? Když už byl do poloviny nahý, tmavovlásek si všiml, že mírně zrudnul. Byl to prostě božský pohled. Jeho blonďatý andílek měl přivřené oči, které na něj s touhou a prozbou hleděli. Mírný ruměnec a k tomu lehce pootevřené rty, ze kterých slyšel ty úžasné stony. Při pohledu na něj ho v tu chvíli prostě musel políbit a tak se nadklonil nad jeho andělskou tvář a věnoval mu polibek plný svých citů a lásky co k němu cítil. Hned jak ho políbil se k němu přidal i Naruto. Nějakou dobu pokračovali než to Itachi nevydržel a přidal jazyk. Naruto se už nechtěl nechat zahanbit a tak se aktivně přidal.

Mezitím vším blonďáčka hladil po těle, až narazil na nepříjemnou překážku. Neváhal ani chvíli a při polibcích mu ladně rozepl poklopec. Jeho šikovné prsty se ve vteřivě zbavily i kalhot, takže Narutovi zbyli jen trenýrky. Itachi začal svými rty putovat po Narutově těle a zanechával za sebou jen vlhké cestičky. Nejdříve přejížděl jazykem po šíji a až ke klíční kosti. Po nějaké době se konečně dostal k jedné z bradavek. Začal jí ožužlávat trochu rychleji, protože by se mohlo stát, že se tu oběví ninjové co přišli zachránit jeho blonďáčka. A tak ve chvíli kdy mu ta bradavka ztvrdla se ihned přesunul na druhou a při tom polsouchal blonďáčkovy steny.

"Itachi ...ach... prosím..." opakoval stále dokola Naruto a jeho trýznitel se nad tím musel pousmát. A tak se přesunul k jeho pupíku aby ho mohl řádně zasypat polibky a mezitím mu také sundával to jediné co měl modroočko na sobě. Pomalu mu roztáhl nohy a klekl si mezi ně. Nadklonil se nad jeho klín, tak že se spodním rtem lehce dotýkal Narutova údu, který se už hodně veklou dobu tyčil do výšky.

"Ach Itachi..." zasténál Naruto nahlas a jmenovaný se dal konečně do díla. Začal pomalu kroužit jazykem po špičce a hned na to uš olizoval jeho úd od kořenu nahoru. Tohle opakoval asi ještě třikrát než si blonďáčkův úd konečně celý vložil do úst.

Když Naruto ucítil tu změnu, jakoby ho opustil všechen rozum a místo toho tu byla nesmírná touha vyvrcholit. Zabořil proto Itachimu ruse do vlasů a začal bezmyšlenkově vsouvat svou pýchu do jeho úst. Byl to pro něj tak úžasný pocit, že zrychloval a Itachi ho nechal. Poznal, že je to pro něj poprvé a tak si rozepl své kalhoty a račal ho spracovávat ve stajném tempu. Po chvíli jím procházet úžasný pocit blaha s napětím a cítil, že oba už brzy budou.

Ještě několik prudkých temp a Naruto se propl v zadech. Hned na to z něj začala stříkat bílá tekutina a starší Uchiha jí všechnu slízal. I jemu netrvalo dlouho a vyvrcholil. Zapnul si rychle kalhoty a i Narutovi pomohl do oblečení. Po tom všem byl hodně unavený a Itachi ho chápal.

Když už byl Naruto oblečený posadil se vedle něj, pohladil ho po vlasech a on na něj upřel své nebesky modré oči.

"Proč?" zeptal se potichu Naruto.

"Protože tě miluju andílku můj." odpověděl s milým úsměvem. Pak ale zvážněl. "Andílku, nikomu neříkej o tom co se mezi námi stalo. Za chvíli sem přijdou ninjové z Konohy a odvedou tě zpět do vesnice. Pamatuj si tohle: Miluju tě a udělám vše pro to aby ti nikdo z Akatsuki neublížil. Ty bys zas mohl přemíšlet o tom co cítíš ke mně. Hlavně dávej na sebe pozor a..."

"Proč já?" přerušil ho Naruto.

"Popravdě? Nevim, ale je mi jedno proč." odpověděl mu z povzdechem. "Už budu muset jít andílku. Hlavně nezapomeň co jsem ti řekl." promluvil a dlouze ho políbil na rozloučenou.

Chvíli po jeho odchodu Naruto uslišel volat své jméno. Ještě trochu mimo si začal uvědomovat kdo to volá.

"Kakashi-sensei!" vykřikl šťastně a ve vteřině už před ním stál šedovlasý muž s maskou.

Komentáře

Datum 28.02.2012
Vložil Marky
Titulek Jůj :)*

Škoda, že není dokončená :// krásný.

Datum 27.07.2009
Vložil terkic
Titulek :-)

a kdy bude pokráčko? pls smutně koukám, ci ho co nejrychleji:)

Datum 21.07.2009
Vložil Majka
Titulek Jééé=33!!!

Jůůů to bylo kawaiii!! Já miluju pár ItaNaru *skoro tak jako KakaNaruXD* Je to úúža kapitolka, rychle pokráčko=33!!!

 

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode