Naruto Shonen-ai a Yaoi

1.Začátek

07.06.2009 15:00

Naruto seděl uprostřed lesa a odpočíval. Byl na jednoduché samostatné misi. Byl na cestě zpět do Konohy. Pocestě z vesnice schválně pospíchal a teď mohl jít pomalu, jelikož měl den navíc. Zrovna se najedl a tak si řekl, že by přestávku mohl trochu prodloužit aby mu vytrávilo.

"Ááááá je tak krásně. Dattebayo." řekl unaveně Naruto. Všechno tu bylo zelené. No prostě pastva pro oči. Tsunade se ho už nebála posílat na jednotlivé mise. Po tom co se vrátil z dlouhé cesty při které ho trénoval Jiraiya, hodně zesílil. Ale i přes to každy věděl, že né dost aby se mohl postavit Akatsuki. Tajné organizaci, která má za úkol chytat ocasé démony a potom s nimi ovládnout svět.

Pár metrů od Naruta ho sledovali dva páry očí. Jedny do modra a druhé krvavě rudé. Neměli v plánu se k němu pomalu přibližovat a pak ho překvapit útokem. To neměli za potřebí, vždyť oni byli z té tajné organizace. Byli to členové Akatsuki a to Kisame a Itachi Uchiha.

"Naruto-kun." oslovil podřinujícího blonďáčka starší Uchiha. Naruto, jakmile uslišel své jméno otevřel oči a spatřil dvě postavy v černých pláštích s červenými mraky.

"Pujdeš s námi. Nemá senu odporovat a tak se rovnou vzdej." řekl klidně vyšší muž a Naruto se hned připravil do bojovné pozice a vytáhl kunai.

"Nepodceňujte mě. Já se vás nebojím. Dattebayo!" usmál se a Kisame na něj zaútočil. Bojovali dost dlouho na to, že Naruto nemohl používat čakru. Ten divný meč mu jí pohlcoval a tak používal jen zbraně a Taijutsu.

Celou dobu je sledoval starší Uchiha a hlavou mu poletovaly nejrůznější myšlenky. "Měl bych pomoct Kisamemu. Ale proč vždyť to zvládne sám. Naruto nemá nejmenší šanci, ale i tak se drží dost dlouho. Je mi nějak divně, když jen pomyslím, že brzy Naruto zemře. Docela bych si přál aby mě měl rád. Chtěl bych aby se smál jen a jen na mě a jeho oči zářili jen v mé přítomnosti. Hmmm... Teď není vhodná doba nad tímhle přemíšlet a asi bych mět ten boj ukončit než dube mít nejakou vážnou ránu. Už jen pomašlení na to, že by mu Kisame zohizdil jeho překrásně těho mě štve!" říkal si v duchu a hned se přemístil za Naruta. Ten se jen otočil a už chtěl na Itachiho zautočit, jenže se mu podíval do očí a tak uvízl v jeho Genjutsu. Za chvíli už blonďáček ležel na zemi v bezvědomí a starší Uchiha si ho vzal do náruče.

"Itachi! To nebylo mutné. Ještě chvíli a měl bych ho. Nebo snad podceňuješ moje bojové schopnosti?" rozčiloval se Kisame, ale i přes to mluvil tiše. Nechtěl Itachiho naštvat, noc dobře věděl, že by to nemohlo dopadnout dobře.

"Jdeme Kisame. Pocestě se najde určitě někdo s kým budeš moct bojovat. Tady se zdržovat nemůžem jsme moc blýzko Konohy." a jak to dořekl oba už byli na cestě do Akatsuki skrýše.

Itachi nechtěl dát Naruta z rukou takže, když se ozval Kisame, že ho na chvíli vezme, Itachi ho odbyl slovy: "Jsi po boji a tak se šetři!". Celou dobu co ho nesl mu zas myslí poletovaly myšlenky týkajícíse Naruta. "Proč musí být někdo zrovna jako ty Jinjuuriki. Je tě šoda Naruto Uzumaki. Nejraďeji bych tě před Akatsuki osobně schoval a strávili bychom zbytek života spolu. Jen my dva a nikdo jiný. Milovali bychom se každou chvilku a prožívali ty nejkrásnější chvíle. Tys asi nikdy nepoznal opravdovou lásku, co? Asi ne. Slyšel jsem, že jsi zamilovaný do nějaké růžovovlásky. Tehdy, kdy jsem se to dozvěděl jsem si ze zoufalství málem nechal obarvit vlasy na ružovo. Směšný co? Naštěstí o tom nikdo neví. Za chvíli si budem muset odpočinout. Víš Naruto, ono není zrovna nejjednoduší sledoval hyperaktivního kluka jaku jsi ty. Jsem docela zvědavý kolik toho vydržíš v posteli." povídal si sám se sebou a jemně se usmál. Vždyť přemýšlí nad úplně absurdními věcmi. Muže smad Naruto milovat někoho jako je Itachi? Starší uchiha je přesvědčen, že ne. Ale Naruto je přeci jednička v překvapování lidí. U něj slovo "nemožně" není ve slovníku.

Najednou se oba bez řeči zastavili a seskočili z větve na zem. Oba už byli značně unaveni. Kisame z boje a Itachi z toho, že nesl Naruta už několik hodin. Itachi položil opatrně Naruta ne zem a lehl si vedle. Nebál se, že se Naruto probudí. Pořád byl pod vlivem Genjutsu a tak mohli v klidu spát. Jako první si vzal hlídku Kisame. Po několika hodinách šel probudit svého společníka, který držel hlídku po zbytek noci.

Když si byl starší Uchiha jistý, že Kisame spí. Pomalu se přesunul k Narutovi a začal si ho prohlížet. Nejdřív se podíval na jeho klidnou tvář, pak sjel očima níž a už obdivoval jeho krásně tělo. Nemohl to vydržel a tak si na něj obkročmo sedl a začal ho hladit. Nejdříve po jeho vlasech, oblyčeji, krku až na konec bloudil svýma prstama Narutovi po jeho vypracované hrudi. Byl by i pokračoval kdyby ho nevyrušil jeho společník, který si něco zamumlal a převrátil se na bok.

"Ksakru!" ujelo Itachimu. Naštěstí to bylo řečeno tak potichu, že to jeho společnka neprobudilo. Starší Uchiha si otráveně sedl zpátky na své místo a věnoval se zas hlídkování. Několik hodin seděl na tom samém místě, až ho to už přestávalo bavit. Nikdy nechápal Kisameho jak může tak jednoduše držet hlídku a přitom nemyslet na spousty hrozných věcí co udělal. "Já se zblázním! To ticho mi jednou pomůže k tomu abych totálně přišel o zdravý rozum. Musim něco dělat. Dokonce by mi bylo vhod, kdybi se tu oběvily ninjové z Konohy. No, ale stejně by snima chtěl bojovat Kisame sám jak ho znám..."

Ještě chvíli se utápěl ve svých myšlenkách než ho vyrušil kinai, který byl po něm hozen. Hned jak to uviděl vzal Naruta do náruče, přiskočil ke Kisamemu a vzbudil ho. Mezitím co to udělal se na tom místě oběvilo nejméně patnáct ninjů se znakem listové a připravovali se na krutý boj.

"Vydejte Naruta!" ulyšeli hlas a Itachi poznal kdo mluví.

"Kakashi-san moc dobře víš, že to neuděláme." řekl starší Uchiha a i přěz Kakashiho masku bylo vydět jak se zamračil.

"Jare. Jare. Tak to vypadá, že budem muset bojovat, že Itachi?" řekl už klidným hlasem Kakashi.

Hned jak to dořekl tak se začalo bojovat. Dva členové Akatsuki proti velké skupince ANBU s několika medic-ninjů a těm všem velel Kakashi Hatake.

Itachi věděl, že nemají šenci. Bojovat proti nim by nebyl tak veliký problém, kdyby nemuseli dávat pozor na Naruta. Musel s Narutem pryč, ale byl tu problém. Pronásledovali by je a tak jediná možnost byla utéct a Kisame by se je zatím snažil zadržet. Jakoby mu Kisame četl myšlenky se na něj otočil a kývnul hlavou. Mysleli na to samé a tak když věděl, že jeho společník s tím souhlasí otočil se a zmizel tak rychle, že to nikdo nezaregistroval. Pro případ udělal Itachi dva klony co také nesli Naruta. Jednoho tam nechal a druhý se vydal opačným směrem než on sám.

 

PS.: Omlouvám se za chyby. :)

 

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.
 

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode