Naruto Shonen-ai a Yaoi

1. První láska? První smrt!

28.07.2009 21:21

 Tehle povídka je hodně OOC! No a taky je lehce brutální! *devil smille*    ...Jutaki xD

 
***************************************
 
 Byla hluboká noc a neznámá osoba seděla na okně své lásky a koukala se na spící osobu s blonďatými vlasy. Sedával tam snad každý den od doby co kvůli němu opustil Akatsuki. Už ho nechtěl pronásledovat a bojovat s ním. Chtěl aby byli spolu sami někde pryč odevšech. Jenže v tom všem byl malý háček a to Sakura Haruto se kterou chodil. Ta děvka si nezaslouží blonďáčkovo srdce. Měl štěstí dnes dostala misi a on se postaral aby se už živá nikdy do Konohy nedostala. Co ale netušil je, že se brzy oběví další problém, který bude muset překonat aby mohl být ke svému miláčkovi blýže.
 
 Brzy ráno při dopadu prvních slunečních paprsků, se z postele unaveně vyhrabala postava s blond vlasy a jasně modrými oči. 
 "Ááááááá dnes máme po dlouhé době zase trenink s Kakashim-sensei. Dattebayo." říkal si ospale Naruto a šel si připravovat svůj milovaný ramen. Když dojedl napadlo ho, že by mohl uklidit aby tak potěšit Sakuru. Po nějaké době kdy bylo všude čisto se Naruto vydal na sraz aniž by věděl, že ten úklid byl naprosto zbytečný.
 
 "Ahoj Naruto!" pozdravil blonďáčka černovlasý kluk se sněhobílou kůží. 
 "Ahoj Sai." 
 "Naruto, kde je Sakura?" zeptal se Sai, bylo mu divné, že nejdou spolu jako vždy.
 "Sakura má misi, v tuhle chvíli by měla být v kanceláři Tsunade-obaachan." odpověděl mu. Ale Saiovi se to nezdálo, ráno dostal informace od ANBU, že jednu skupinu ninjů vracejících se do vesnice přepadli a jednoho člena toho týmu unesli. 
 
 Po hodině čekání se před nima oběvil Kakashi s vážnou tváří, že Naruta ani Saie nenapadlo mu nadávat za pozdní příchod.
 "C-co se děje, Kakashi-sensei?" zeptal se Naruto, ale jakoby už věděl, že to bude opravdu špatná správa.
 "Pojďte se mnou." řekl jen a oba beze slova šli za ním. 
 
 Došli až do nemocnice kde na ně už čekala Tsunade.
 "Naruto, je mi to hrozně líto." řekla smutně a nechala je projít dveřmi do pokoje kde byla jedna jediná postel s tělem přikrytým bílou látkou. Došli až k němu a Naruto jako v tranzu natahoval ruku aby mohl pohlédnout pod látku. 
 "Někdo na ní dlouhou dobu musel pouřívat genjutsu a tak si fyzickou bolestí snažila ulehčit a překonat tak tu psychickou." řekla tiše Tsunade.
 "Naruto, není to zrovna hezký pohled." řekl Kakashi-sensei, ale Naruto nezastavil. Bílá látka začala prosakovat krví a tak poznal, že jí před jeho příchodem vymněnily. Jedním prudkým pohybem jí ztrhl a naskytl se mu odporný pohled na jeho růžovovlasou přítelkyni. 
 
 Z kdysi jejích krásných pestrých růžových vlasů zbyl jen jeden rostřepený zašpiněný pramínek a bylo vidět, že si je rvala z hlavy sama.
 Naruto sjel pohledem na její obličej. Z tehdy nádherných zelených očí zbyly jen do krve rozdrásané oční bulvy a na tvářích krvavé a hluboké rýhy z nehtů. Všim si také, že si ukousala jazyk a rty. Pak nakonec zahlédl prázdno v místech kde byly uši, nejspíš si je v bolestných křečích urvala a rozkousala. Zbytek těla bylo přikryto a Naruto byl rád, protože by asi nezvládl ten pohled.
 
 "Chtěl jsem jí požádat o ruku..." promluvil potichu, když už byli venku a ostatní posmutněli ještě víc.
 "Jemi to líto, oprandu Naruto." řekl Sai, ale Naruto moc dobře věděl, že z její smrti je Sai vlastně rád. Nezlobil se ale na něj.
  "Já... asi půjdu..." promluvil tiše a se stále překvapeným výrazem došel až k domu Saruřiných rodičů. 
 
 Potom co jejím rodičům oznámil tu otřesnou zprávu se zeptal jestli může u nich zůstat přes noc a oni ho ubytovali v bívalém pokoji jeho dívky. Tuto noc u okna kde spal nikdo nebyl. Jeho tajemný pozorovatel měl totiž jinou práci musel se zbavit členů Akatsuki, protože zjistil že chtějí na něj zaůzočit. A tak aspoň nechá svého miláčka aby zjistil, že bez Sakury mu bude daleko lépe. Věděl, že ho neuvidí jen pár dní, ale i to je pro něj strašně dlouhá chvíle. Nějak to ale bude muset vydržet.
 
 Po týdnu kdy byl Naruto stále zavřený v jejím pokoji, se Konohou začala rozšiřovat zpráva, že se vrátil bývalý člen týmu 7, Sasuke Uchiha. Po nějaké době se to dostalo i k Narutovi, který v tu chvíli vystřelil z pokoje rychlostí blesku a šel za ním aby ho přivítal.
 
 "S-sas...uke!" rozvlikal se a stále ho hledal. V tu samou chvíli někdo zahlýdnou našeho blonďáčka. 
 "Naruto!" uslyšel za sebou svého nejlepšího přítele.
 "Sasuke..." otočil se "SASUKE!!!" vykřikne šťastně a skočí mu kolem krku. Nad jeho počínáním se mladý Uchiha pozastaví, ale pak ho obejme a své myšlenky zažene. Vždyť se tak dlouho neviděli.
 "Sak...Sakura..." vzliká Naruto.
 "Co je s ní?" zeptá se nechápavě a trochu zamračený, protože se zmínil o jeho největší nocní můře!
 "J-je mrt...mrtvá!" rozbrečel se Naruto už naplno Sasuke se zarazil.
 "Zázrak! Mé sny se stávají skutečností! Naruto mě tu obímá a Sakura je mrtvá! Doufám, že ta mrcha trpěla! HA! HA! HA! HA!..." smál se v duchu, ale navenek byl jako vždy chladný s kameným výrazem a přitom hladil Naruto po vlasech v utěšujícím gestu.
 "To je mi líto." zalhal Sasuke a mírně se mu nadzvihly koutky úst. Dával ale pozor aby si toho nikdo nevšiml.
 
                                                                                              ...Pokračování příště! Jutaki :)

Komentíky xD

Datum 09.08.2009
Vložil Kagome/Kurama
Titulek =^_^=

Anooo a je pryč xD Perfect! Je to Itachi, ne? Ten co Naruta pozoruje. Nikoho jiného si totiž neumím představit, ale psala jsi, že je to OOC, takže by to mohl být kdokoli, třeba i Deidara xD A ta Sasukeho reakce, prostě super xD Těším se na pokračování, doufám, že bude brzy :)

Datum 03.08.2009
Vložil Klapča
Titulek Vlastně...

Ještě mě napadlo, že by to mohl bejt Itachi... -.- :D

Datum 30.07.2009
Vložil Klapča
Titulek Jen tak dumám...

Neznámý= Sasuke, nebo Sai... :D No... Sakurva je mrtvá (devil smile) Tak to jo... :D

Datum 30.07.2009
Vložil Uchiha Mono
Titulek HURÁÁÁ

Super, konečně se tu "něco" děje.
Doufám, že kapitolku přidáš co nejdřív a taky, že se vrátíš k těm ostatním.

Datum 29.07.2009
Vložil Iruka sensei
Titulek Sugoi!!!!

Jupík new kapitolovka!!!
Upa super, hlavně to že je Sakura death...
Ale nějakej dílek nováčka bys taky mohla napsat
*smutně kouká*

Datum 29.07.2009
Vložil Gel-chan
Titulek Hih .. pokráčko

Pokráčko .. posím posím moc, jéj .. SAKURKA .. hmm .. brutální smrt *slint*. Takhle by mohla umřít i v Narutovi :D.

Datum 14.04.2013
Vložil Minako-Nee-chan
Titulek Re: Hih .. pokráčko

přesně....i v narutovi,pak by se mohl vrátit Sasuke a pak SasuNaru hi hi,někdy,třeba v tom Akkippudenu(pokid bude!!!),super a prosííííím pokráčo,rychle. je to užasný!!!!!!!!

 

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode